PÅSKEHILSEN OG ÅPNINGSTIDER

Vi nærmer oss påske og det er mye aktivitet på de 5 batteriene rundt om i landet. Her kommer en smakebit:

Batteriet i Bergen har flyttet til nye lokaler med adresse Kong Oscars gate 62. Bygget deles med Kirkens Bymisjon i Bergen, Kirkens SOS i Bjørgvin, Redd Barna Region Vest og Home-Start Familiekontakten Bergen. Den inkluderende batteriatmosfæren endres ikke, kom gjerne innom!

Mange nye organisasjoner har skrevet kontrakt med Batteriet Oslo etter jul, blant annet Algerisk Forening, Foreningen for transpersoner Norge, Network for Work, Nasjonal organisasjon for etnisk minoritetsmenn (FOREM) og Radio Latin-Amerika. Her blir det spennende møter fremover!

På Batteriet i Trondheim holdes det inspirerende kurs om dagen, blant annet kan du lære mer om sosiale media og om hvordan pitche og synliggjøre organisasjonen din. Det arrangeres også Vafler og Verdt å vite, en mulighet for organisasjoner til å snakke med fagfolk og politikere.

Batteriet i Bodø har tatt initiativ til en ny måte å drive inkluderingsarbeid på, nemlig gjennom en teaterform som kalles Forumteater empowerment. I tillegg har Tomas fått en ny medarbeider: Anne-Katrine Berglund, velkommen som batterist!

Batteriet i Kristiansand er invitert både av Grimstad kommune og ImDi for å snakke om ulike måter å styrke frivilligheten på i kampen mot fattigdom og sosial ekskludering. I tillegg er May Nordhus ansatt i et engasjement, velkommen!

ÅPNINGSTIDER PÅSKA 2018:

Bergen holder stengt fra og med 26. mars til og med 6. april 2018.
Bodø holder stengt fra og med torsdag 29. mars til og med mandag 2. april 2018.
Kristiansand holder stengt fra og med mandag 26. mars til og med mandag 2. april.
Oslo holder stengt fra og med torsdag 29. mars til og med mandag 2. april. 
Trondheim holder stengt fra og med onsdag 28. mars og til og med mandag 2. april.