Kurs Stovner

Kurs i Oslo 2017

Batteriet Oslo arrangerer ulike kurs hvert år, åpent for alle. Ofte legger vi opp til en matbit før kursstart, så husk å melde deg på 🙂

  • Hvordan søke midler til å skape flerkulturelle møteplasser? Onsdag 18. januar klokka 15-17 på Batteriet. Jarle Lyhmann, Førstekonsulent, OXLO-koordinator ved Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune, informerer om EMI sine støtteordninger. Søknadsfrist 1. februar 2017.

  • Kurs i økonomi.  Tirsdag 7. februar klokka 1630 – 1830. Om budsjett og regnskap for organisasjoner. Kursholdere: Ellen og Robert, Batteriet Oslo

  • Kursrekke i politisk påvirkning – tirsdag 28. mars med kursholder Bjarne Kristoffersen som har sitt daglige virke i politikken. Klokka 1630 – 1900 på Batteriet. Påmelding til tea.skogsrud@bymisjon.no. Åpent for deg som representerer en organisasjon.

  • Workshop i digitale fortellinger. Lørdag 1. april og mandag 3. april 2017. Mer informasjon får du ved å kontakte Tea på tea.skogsrud@bymisjon.no. Kursholdere: Fredrik Hossmann og batterister.

 

Vi skreddersyr også kurs for deg og din organisasjon.
Ta gjerne kontakt!

________

Batteriet samarbeider også med:
Frivillighet Norge – som holder kursrekke for små og nystartede organisasjoner. Les mer her.

Stovner Frivilligsentral, les mer her. 

Tøyen Unlimited – et sted for sosiale entreprenører, les mer her. 

___

Avholdte kurs i 2016:

Kurskveld i politisk påvirkning med Bjarne Kristoffersen (politisk rådgiver på Stortinget, SV).

Kurs i økonomi og regnskap, ved Batteriet Sør og Batteriet Oslo

Kurs på Bjerke Nærmiljøsenter om hvordan søke frivillighetsmidler.

I april og mai holdt forfatter Vigdis Hjort i samarbeid med Batteriet en kursrekke for organisasjoner i skrivekunst, og om hvordan en erfaring / historie kan peke på større samfunnsutfordringer.

I april inviterte vi til Batterisalong hvor Fafo-forsker Anne Britt Djuve innledet om Flyktninger – krise for den nordiske modellen.

Batteriet er et ressurssenter for grupper og organisasjoner. Vi jobber for å bekjempe fattigdom og sosial ekskludering i Norge.