Billig programvare via Frivillighet Norge

TechSoup tilbyr frivillige organisasjoner og stiftelser tilgang til tilnærmet gratis programvare.

Siden mai 2014 har frivillige organisasjoner i Norge hatt mulighet til å bestille programvaredonasjoner gjennom techsoup.no.

Organisasjonene har spart flere millioner kroner, sammenlignet med å kjøpe programvaren til fullpris. Godkjente frivillige organisasjoner kan bestille nyeste versjon av programmer som Office, Windows og virusbeskyttelse som donasjon mot et administrasjonsgebyr på 2-4 % av programmets listepris.

Ordningen drives av Frivillighet Norge
TechSoup Norge er en del av TechSoup Global, som formidler programvaredonasjoner til sivilsamfunnet i en rekke land. I Norge drives TechSoup av Frivillighet Norge.

For å kunne søke om programvare må man enten være registrert i Frivillighetsregisteret eller stå på Skatteetatens liste over organisasjoner som er godkjente for å motta fradragsberettigede gaver. Er man ikke allerede registrert i Frivillighetsregisteret er dette en god grunn til å registrere seg! Så sant et av de to overstående kriteriene er oppfylt trenger man bare å registrere organisasjonen på Techsoup.no, og man kan søke på programvare så fort man har blitt godkjent.

Les mer om ordningen her og her.
Frivillighet Norge logo